Lelystad Airport Businesspark

Lelystad Airport Businesspark

Engels

Talaria Communicatie levert regelmatig vertalingen van verschillende documenten en webteksten aan Lelystad Airport Businesspark. Zo heeft Judith Siebring meegewerkt aan het vertalen van aanbestedingsdocumenten, persberichten, informatiemateriaal voor buitenlandse potentiƫle business partners en teksten voor de website.

Serge Hollander, opdrachtgever: Ik heb Judith meerdere keren ingehuurd voor diverse vertaal- en redactiewerkzaamheden. Elke keer was ik weer onder de indruk van haar kwaliteit, prijs en snelheid. Judith denkt met je mee, heeft een “get the job done” mentaliteit en is een plezier om mee samen te werken. Zoek je dus een vertaler die met je meedenkt en snel en secuur werkt? Zoek dan niet verder!WhatsApp chat