Judith Siebring

Engels

Judith Siebring-Maatman

Judith Siebring is sinds 2005 werkzaam als zelfstandig communicatieadviseur via haar eigen bedrijf Talaria Communicatie.

Opleiding en ervaring

Judith is afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie “Media- en Computercommunicatie”. Tijdens haar scriptie heeft ze onderzoek gedaan naar de usability (gebruiksvriendelijkheid) van websites. Daarna heeft ze haar propedeuse behaald in de studie HBO Vertaler Engels.

Na haar afstuderen werkte Judith aan verschillende tijdelijke uitzendklussen. Het economische tij zat toen niet mee; er was vaak geen ruimte om door te groeien binnen een bedrijf of organisatie. Dat vond Judith ook niet nodig; het tijdelijke karakter van interim opdrachten en andere klussen past goed bij haar, maar dan liever vanuit een ander soort ‘vastigheid’, een eigen bedrijf!

Vanuit Talaria Communicatie heeft Judith sinds 2005 met veel plezier communicatieopdrachten uitgevoerd voor tientallen tevreden klanten in binnen- en buitenland.

Internationaal geori├źnteerd

Judith woont op dit moment weer in Nederland. Daarvoor heeft ze enkele jaren in Nieuw-Zeeland, Uruguay en Canada gewoond. Deze ervaringen hebben niet alleen tot een uitstekende taalbeheersing (van het Engels en het Spaans) geleid, maar ook tot het vermogen om een boodschap met de vereiste culturele finesse over te brengen.

Meer over Judith

Judith is geboren in 1980, getrouwd met Bas in 2009 en ze heeft al vijf jaar van haar leven in het buitenland gewoond. Ze houdt van goed gezelschap, lekker eten en goede wijn (het liefst gecombineerd). Ook kan Judith prima alleen zijn met een mooi boek binnen handbereik.

Wilt u Judith beter leren kennen? Als Judith in Nederland is, komt ze graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken onder het genot van een  kop koffie. Is ze in het buitenland? Dan neemt ze met plezier telefonisch of via Whatsapp contact op, op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Stuur nu een berichtje om een afspraak in te plannen.

WhatsApp chat