Websites

Engels

Websites

Talaria Communicatie ondersteunt bedrijven en andere organisaties bij de presentatie van informatie op het internet. Teksten, illustraties, (link)structuur en vormgeving: Judith adviseert over ‘het totale plaatje’ en voert concrete verbeteringen door – eventueel in samenwerking met andere specialisten binnen haar netwerk.

Nieuwe website

Een nieuwe website is vaak één van de eerste zaken die u voor uw nieuwe bedrijf regelt. Maar ook na verloop van tijd kan het zo zijn dat u vindt dat uw website compleet vernieuwd moet worden. Op zo’n moment is het goed om (weer) stil te staan bij zaken als “Wat is mijn doelgroep?”, “Welke boodschap wil ik overbrengen?” en “Wat is het doel van mijn website?” Talaria Communicatie beschikt over de expertise om samen met u de antwoorden op deze vragen te vinden en een effectieve en overzichtelijke website te realiseren.

Restyling / aanpassen bestaande website

De informatie op uw website kan na verloop van tijd niet meer actueel zijn. U biedt een product of dienst niet meer aan, of u heeft uw producten- of dienstenaanbod juist uitgebreid. Wellicht heeft u een nieuw logo en wilt u de kleuren van uw website daarop aanpassen. Wat u ook nodig heeft, Talaria Communicatie is u graag van dienst!

Talaria Communicatie meteen inschakelen voor uw website?

Neem nu contact op met Talaria Communicatie voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat