Projectmanagement

Engels

Projectmanagement

Judith Siebring heeft jarenlange ervaring als projectleider voor verschillende opdrachtgevers. Communicatie en projectmanagement liggen in elkaars verlengde. Bij elke fase van het project – het opzetten, starten, uitvoeren, afronden en evalueren – is het van belang om helder te communiceren.

Ondersteuning bij projecten

Talaria Communicatie ondersteunt bedrijven en organisaties met:

  • het duidelijk formuleren van doelen en doelstellingen om een projectplan goed vorm te geven, waarbij overzichtelijk in kaart wordt gebracht wat kansen en risico’s zijn
  • de aansturing van een projectteam
  • monitoring, informatievoorziening en evaluatie tijdens de uitvoering van het project, uiteraard rekening houdend met planning, deadlines en budget
  • het onderhouden van contacten met stakeholders
  • heldere en begrijpelijke communicatie over concrete resultaten

Projectteam

Judith is bedreven in het aansturen van (of het sámenwerken met) een projectteam. Ze is daarbij diplomatiek, inspirerend en assertief, maar altijd vriendelijk. Ze is zich bewust van de omgeving en heeft een goede antenne op politiek-bestuurlijk niveau. Judith is een generalist, die zich goed kan verdiepen in het onderwerp, maar ook gebruik maakt van een groot netwerk van specialisten om zich heen.

Meer weten?

Talaria Communicatie is beschikbaar voor (interim) klussen op het gebied van projectmanagement. Neem voor meer informatie contact op.

WhatsApp chat