Provincie Overijssel

Provincie Overijssel

Engels

Van juni 2014 tot februari 2017 was Judith vier dagen per week communicatieadviseur voor het Programma Nieuwe Energie Overijssel (NEO). Het ging daarbij niet alleen om strategisch advies aan onder meer gedeputeerde en programmaleiding, maar ook om de uitvoering van communicatieactiviteiten rondom alle projecten binnen het programma.

Deze projecten varieerden van het verduurzamen van bedrijven, woningen, sportverenigingen, scholen en maatschappelijk vastgoed, tot het ondersteunen van lokale (energie)initiatieven en gemeentelijke energieloketten. In 2016 coördineerde Judith de participatieve aanpak rondom de ontwikkeling van het nieuwe programma Nieuwe Energie 2017-2023, in samenwerking met kernpartners vanuit de overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Een greep uit de middelen die we hebben ingezet om de inwoners van Overijssel te bereiken zijn een interactief webplatform, social media, een online en offline magazine (het NEOzine), nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Ook is de NEO-bus ingezet voor NEO-on-Tour; een elektrische bus vol spellen en activiteiten om iedereen in Overijssel te informeren en mee te laten denken over het nieuwe programma. De NEO-bus stond bij verschillende evenementen en markten in de hele provincie.

Judith voerde deze werkzaamheden als interimmer uit in opdracht van IT-Staffing.WhatsApp chat