Terug naar Westerbork

Terug naar Westerbork

Engels

Van juni 2018 tot mei 2020 was Judith Siebring projectleider Communicatie voor Stichting Terug naar Westerbork.

Terug naar Westerbork leverde in 2020 een internationale bijdrage aan de aandacht voor 75 jaar vrede en vrijheid in Nederland en Duitsland. Dit deed de stichting o.a. door het organiseren van een fietstocht in april/mei 2020 langs de voormalig spoorlijn van Auschwitz, via Bergen-Belsen, terug naar Westerbork. Het project omvatte verder de organisatie van twee seminars (in Nederland en Duitsland) en een educatief programma voor studenten. Helaas is de fietstocht door de coronacrisis afgelast. De andere activiteiten konden gelukkig wel doorgang vinden.

De werkzaamheden van Talaria Communicatie omvatten het coördineren van de (met name) externe communicatie, waarbij afstemming en samenwerking plaatsvond met andere vrijwilligers en webontwikkelaar WiesWies. Ook het maken van de nieuwsbrieven in Mailchimp, het onderhouden van perscontacten, het schrijven van persberichten en het organiseren van (pers)bijeenkomsten vielen onder Judiths verantwoordelijkheden. Verder was Judith sparring partner voor het bestuur van de stichting.

.WhatsApp chat