Flex-o-Fab

Flex-o-Fab

Engels

Flex-o-Fab was een groot onderzoeksproject op het gebied van OLEDs in een Europees samenwerkingsverband van twaalf bedrijven en organisaties.

Talaria Communicatie heeft voor Flex-o-Fab een communicatieplan geschreven, een huisstijl ontworpen en een website ontwikkeld. Dit behelsde ook het schrijven van de webteksten. Daarnaast verzorgt Judith gedurende het project (3,5 jaar) de maandelijkse updates op de website en houdt zij ook de Twitter- en LinkedIn-accounts van Flex-o-Fab bij. Tenslotte heeft Talaria Communicatie een folder voor Flex-o-Fab gerealiseerd.

Judith werkte samen met de projectmanager van Flex-o-Fab, Erik Gietema van SEG (design) en Alexander Manshanden van Retack Design (web design en implementatie) om dit communicatietraject in goede banen te leiden.WhatsApp chat